Συγκρίνω αμοιβαία κεφάλαια

Συγκρίνετε τις ιστορικές αποδόσεις των αμοιβαίων κεφαλαίων. Επιλέξτε τα αμοιβαία κεφάλαια που σας ενδιαφέρουν και δείτε πώς έχουν εξελιχθεί οι αποδόσεις τους στο παρελθόν, σε συγκριτικό διάγραμμα και πίνακα.

Συγκρίνετε τα αμοιβαία κεφάλαια

Προσθέστε έως 6 αμοιβαία κεφάλαια για σύγκριση. Εάν θέλετε, μπορείτε να συμπληρώσετε και το ποσό που σκοπεύετε να επενδύσετε για να δείτε πώς θα εξελισσόταν η επένδυσή σας. Ορίστε το χρονικό διάστημα για το οποίο θέλετε να συγκρίνετε τα αμοιβαία κεφάλαια.
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς επενδύω σε Alpha αμοιβαία κεφάλαια;

Επισκεφθείτε το κατάστημα της Alpha Bank που σας εξυπηρετεί.

Εάν είστε ήδη πελάτης της Alpha Bank:

  1. Ενημερώνεστε για το αμοιβαίο κεφάλαιο που θέλετε να επενδύσετε από το έντυπο Βασικές πληροφορίες για τους επενδυτές (KIID).
  2. Ανοίγετε κοινό ή ατομικό επενδυτικό λογαριασμό και επιλέγετε με ποιον λογαριασμό καταθέσεων θα συνδεθεί.
  3. Υποβάλλετε την αίτηση συμμετοχής σε αμοιβαίο κεφάλαιο. Ταυτόχρονα χρεώνεται ο συνδεδεμένος τραπεζικός λογαριασμός σας με το μικτό ποσό επένδυσης (ποσό επένδυσης + προμήθεια διάθεσης).

Εάν δεν είστε ήδη πελάτης της Alpha Bank, πρέπει πρώτα να ανοίξετε λογαριασμό καταθέσεων σύμφωνα με τη διαδικασία της τράπεζας.

Πώς παρακολουθώ την επένδυσή μου;

Καθημερινά:

  • Μέσα από το myAlpha Web. Αρκεί να προσθέσετε τις επενδύσεις στα Προϊόντα σας.
  • Από το Ημερήσιο δελτίο τιμών. Πολλαπλασιάζετε τον αριθμό των μεριδίων σας με την καθαρή τιμή μεριδίου.

Σε μηνιαία βάση, λαμβάνετε email με όλα τα στοιχεία της επένδυσης. Αρκεί να επιλέξετε ηλεκτρονική ενημέρωση όταν ανοίγετε τον επενδυτικό λογαριασμό σας ή αργότερα με αίτημα για σχετική μεταβολή.

Σε εξαμηνιαία βάση, λαμβάνετε αντίγραφο με τις κινήσεις του επενδυτικού λογαριασμού σας στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Αρκεί να επιλέξατε έντυπη ενημέρωση όταν ανοίξατε τον επενδυτικό λογαριασμό σας.