Βλέπω ενδεικτικά χαρτοφυλάκια

Δείτε ενδεικτικά χαρτοφυλάκια για κάθε επενδυτικό προφίλ: υπερσυντηρητικό, συντηρητικό, ισορροπημένο και δυναμικό. Επιλέξτε το προφίλ που σας ταιριάζει για να βρείτε ενδεικτικά χαρτοφυλάκια που ανταποκρίνονται στους στόχους και τις ανάγκες σας. Ορίστε διαφορετικά χρονικά διαστήματα για να δείτε τις ιστορικές αποδόσεις και να συγκρίνετε.

Ενδεικτικά χαρτοφυλάκια με βάση το επενδυτικό προφίλ

Επιλέξτε το επενδυτικό προφίλ σας για να δείτε ενδεικτικά χαρτοφυλάκια που ταιριάζουν σε εσάς.
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα ενδεικτικά χαρτοφυλάκια για το προφίλ σας.

Δήλωση αποποίησης ευθύνης

Το εργαλείο για τη δημιουργία χαρτοφυλακίου έχει σχεδιαστεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι περιέχει επενδυτική πρόταση. Πριν από οποιαδήποτε απόφαση, προτείνουμε να συζητήσετε με κάποιον από τους επενδυτικούς μας συμβούλους. Τα αποτελέσματα του εργαλείου προκύπτουν κατά εκτίμηση. Στηρίζονται αποκλειστικά στα δεδομένα που συμπληρώσατε εσείς και στις παραδοχές του προγράμματος. Όλα τα χαρτοφυλάκια που παρουσιάζονται είναι ενδεικτικά.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς επενδύω σε Alpha αμοιβαία κεφάλαια;

Επισκεφθείτε το κατάστημα της Alpha Bank που σας εξυπηρετεί.

Εάν είστε ήδη πελάτης της Alpha Bank:

  1. Ενημερώνεστε για το αμοιβαίο κεφάλαιο που θέλετε να επενδύσετε από το έντυπο Βασικές πληροφορίες για τους επενδυτές (KIID).
  2. Ανοίγετε κοινό ή ατομικό επενδυτικό λογαριασμό και επιλέγετε με ποιον λογαριασμό καταθέσεων θα συνδεθεί.
  3. Υποβάλλετε την αίτηση συμμετοχής σε αμοιβαίο κεφάλαιο. Ταυτόχρονα χρεώνεται ο συνδεδεμένος τραπεζικός λογαριασμός σας με το μικτό ποσό επένδυσης (ποσό επένδυσης + προμήθεια διάθεσης).

Εάν δεν είστε ήδη πελάτης της Alpha Bank, πρέπει πρώτα να ανοίξετε λογαριασμό καταθέσεων σύμφωνα με τη διαδικασία της τράπεζας.

Πώς παρακολουθώ την επένδυσή μου;

Καθημερινά:

  • Μέσα από το myAlpha Web. Αρκεί να προσθέσετε τις επενδύσεις στα Προϊόντα σας.
  • Από το Ημερήσιο δελτίο τιμών. Πολλαπλασιάζετε τον αριθμό των μεριδίων σας με την καθαρή τιμή μεριδίου.

Σε μηνιαία βάση, λαμβάνετε email με όλα τα στοιχεία της επένδυσης. Αρκεί να επιλέξετε ηλεκτρονική ενημέρωση όταν ανοίγετε τον επενδυτικό λογαριασμό σας ή αργότερα με αίτημα για σχετική μεταβολή.

Σε εξαμηνιαία βάση, λαμβάνετε αντίγραφο με τις κινήσεις του επενδυτικού λογαριασμού σας στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Αρκεί να επιλέξατε έντυπη ενημέρωση όταν ανοίξατε τον επενδυτικό λογαριασμό σας.