Δημιουργώ κεφάλαιο για το μέλλον

Ξεκινήστε σήμερα να συγκεντρώνετε το κεφάλαιο που θα χρειαστείτε στο μέλλον. Είτε θέλετε να καλύψετε τις σπουδές των παιδιών σας είτε να πραγματοποιήσετε μια μεγάλη προσωπική αγορά, μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα με μικρές τακτικές καταβολές. Με το διαδραστικό εργαλείο μας, μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα σενάρια για να βρείτε τι ποσό πρέπει να επενδύετε και με τι συχνότητα, για να πετύχετε τον στόχο σας.

Επωφεληθείτε από τη στρατηγική των τακτικών καταβολών

Με την τακτική καταβολή μικρών ποσών, μπορείτε να προγραμματίσετε μελλοντικές ανάγκες και να πετύχετε πιο εύκολα τον στόχο σας.
Ο οικονομικός σας προγραμματισμός
Σχεδιάστε από σήμερα την κάλυψη προσωπικών ή οικογενειακών αναγκών που θα προκύψουν στο μέλλον.
Μικρές καταβολές κεφαλαίου
Επωφεληθείτε από τις επενδύσεις ακόμη και εάν δεν διαθέτετε μεγάλα κεφάλαια για επένδυση.
Εξομάλυνση διακυμάνσεων
Οι επενδύσεις γίνονται σε διαφορετικά χρονικά σημεία και άρα τιμές. Έτσι εξομαλύνονται οι διακυμάνσεις της αγοράς και περιορίζεται ο κίνδυνος.
Πιο ικανοποιητικές αποδόσεις
Ιδανική στρατηγική για πιο ικανοποιητικές αποδόσεις σε βάθος χρόνου από επενδύσεις με υψηλότερο επίπεδο κινδύνου.

Δημιουργήστε κεφάλαιο για το μέλλον

Δήλωση αποποίησης ευθύνης

Το εργαλείο για τον υπολογισμό των τακτικών καταβολών έχει σχεδιαστεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι περιέχει επενδυτική πρόταση. Πριν από οποιαδήποτε απόφαση, προτείνουμε να συζητήσετε με κάποιον από τους επενδυτικούς μας συμβούλους. Τα αποτελέσματα του εργαλείου προκύπτουν κατά εκτίμηση. Στηρίζονται αποκλειστικά στα δεδομένα που συμπληρώσατε εσείς και στις παραδοχές του προγράμματος. Όλα τα χαρτοφυλάκια που παρουσιάζονται είναι ενδεικτικά.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς επενδύω σε Alpha αμοιβαία κεφάλαια;

Επισκεφθείτε το κατάστημα της Alpha Bank που σας εξυπηρετεί.

Εάν είστε ήδη πελάτης της Alpha Bank:

  1. Ενημερώνεστε για το αμοιβαίο κεφάλαιο που θέλετε να επενδύσετε από το έντυπο Βασικές πληροφορίες για τους επενδυτές (KIID).
  2. Ανοίγετε κοινό ή ατομικό επενδυτικό λογαριασμό και επιλέγετε με ποιον λογαριασμό καταθέσεων θα συνδεθεί.
  3. Υποβάλλετε την αίτηση συμμετοχής σε αμοιβαίο κεφάλαιο. Ταυτόχρονα χρεώνεται ο συνδεδεμένος τραπεζικός λογαριασμός σας με το μικτό ποσό επένδυσης (ποσό επένδυσης + προμήθεια διάθεσης).

Εάν δεν είστε ήδη πελάτης της Alpha Bank, πρέπει πρώτα να ανοίξετε λογαριασμό καταθέσεων σύμφωνα με τη διαδικασία της τράπεζας.

Πώς παρακολουθώ την επένδυσή μου;

Καθημερινά:

  • Μέσα από το myAlpha Web. Αρκεί να προσθέσετε τις επενδύσεις στα Προϊόντα σας.
  • Από το Ημερήσιο δελτίο τιμών. Πολλαπλασιάζετε τον αριθμό των μεριδίων σας με την καθαρή τιμή μεριδίου.

Σε μηνιαία βάση, λαμβάνετε email με όλα τα στοιχεία της επένδυσης. Αρκεί να επιλέξετε ηλεκτρονική ενημέρωση όταν ανοίγετε τον επενδυτικό λογαριασμό σας ή αργότερα με αίτημα για σχετική μεταβολή.

Σε εξαμηνιαία βάση, λαμβάνετε αντίγραφο με τις κινήσεις του επενδυτικού λογαριασμού σας στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Αρκεί να επιλέξατε έντυπη ενημέρωση όταν ανοίξατε τον επενδυτικό λογαριασμό σας.